Over Kim

In het kort ben ik:

 • Eigenaar van Kim2organize waarmee ik voor de intuïtieve, spirituele ondernemer online groei organiseer en realiseer. Samen bouwen we aan online leeromgevingen en e-mailfunnels zodat het delen van kennis makkelijk, leuk én succesvol wordt.
 • Ik overzie het overall plaatje. Ben de professional voor het technische geneuzel. De sparringpartner die mee en vooruitdenkt. Er voor je is als je het even niet ziet, voelt of weet.
 • Een hooggevoelige, intuïtieve en spirituele ondernemer. Dat zeg ik nu met trots, maar dat is niet altijd zo geweest. Inmiddels is het mijn kracht (en geheime wapen).
STV_5722

In het kort ben jij:

De hoogsensitieve, intuïtieve en spirituele ondernemer die

 • voelt dat het nu tijd is om verder te groeien
 • weet dat er nog veel meer mogelijk is en dit eruit wil halen
 • niet precies ziet welke stappen nodig zijn om groei te realiseren
 • al tijden bruist van de ideeën, maar het niet concreet krijgt
 • een stok achter de deur nodig heeft om haar doelen te behalen
 • iemand nodig heeft om overzicht te creëren en het behapbaar maakt

In het kort bereiken we samen:

 • Meer focus voor dat wat waar jij zo goed in bent
 • Meer tijd voor jouw rol als partner, moeder, dochter en vriendin
 • Meer structuur om jou, als online ondernemer, te laten groeien
 • Meer klanten die écht kiezen voor jou
 • De online groei die jij wilt bereiken om met nóg meer mensen jouw kennis te delen
STV_5580-2 - kopie

BAM. Daar zit je dan op de bank: moeder van drie, HSP’er en net ontslag genomen. Een prachtige kans voor de man met de hamer om langs te komen. En inderdaad…dat deed hij; burn-out was zijn naam. Inmiddels een paar jaar later ben ik hem dankbaar. Met Kim2organize bracht hij mij terug bij mij.

Hoe een knipbeurt alles veranderde

Een nietsvermoedend bezoek aan de kapper bleek mijn lifesaver. Tijdens het afrekenen van de knipbeurt viel mijn oog op een klein, mooi kaartje naast de kassa. Het was het visitekaartje van een Virtual Assistant; achtergelaten in de hoop er nieuwe klanten mee te vinden. Die nieuwe klant vond ze niet in mij, wél een nieuwe ‘collega’ werkend onder de naam Kim2organize.

Van bank naar schoolbank

Mijn comfortabele plek op de bank thuis, verruilde ik voor de schoolbanken van VA School. En wauw, wat was dat ontzettend spannend. Ondernemen? Ik had geen flauw benul. Wat ik wel wist? Kim2organize zou hoe dan ook slagen. De training voor Virtual Assistant ronde ik af met succes.

Wat volgde waren meerdere trainingen bij Weblish om alles te leren over het bouwen van WordPress websites en Learndash online leeromgevingen.

HSP werd mijn kracht en klant

Natuurlijk had ik inmiddels zelf ook een prachtig visitekaartje in mijn bezit. Toch was het vooral op Instagram @kim2organize waar ik met andere intuïtieve ondernemers in gesprek kwam. Ze hadden geweldige plannen om te groeien met hun bedrijf, maar wisten niet hoe. Ze voelden aan alles dat het tijd was om stappen te nemen, maar stelden het toch uit. Herkenbaar voor een HSP’er als ik. Het was die connectie die zorgde voor mooie samenwerkingen. Samenwerkingen waarin mijn rol als Virtual Assistant steeds breder werd.

Méér dan een Virtual Assistant

Een website of een leeromgeving: het is een middel om je doel te halen. Als dat staat begint het balletje te rollen. Niet zomaar een kant op, maar jouw kant op. Waar nodig sturen we bij, obstakels nemen we weg. Ik spring in waar jij het niet meer weet of overziet. Ik zorg voor overzicht, kijk vooruit en kom met oplossingen.

Daarmee gaat mijn rol verder dan alleen die van VA; ik ben de sparringpartner die jouw online groei organiseert en realiseert. Ik help je bij de opbouw van jouw online onderneming.

Flow, energie en verbinding

Terug naar de bank in Noord-Holland, de plek waar ik woon. Daar zit ik nog steeds graag samen met mijn lieve man en drie geweldige kids. Nu met een ander gevoel dan toen. De start van Kim2organize was een geweldig avontuur en gaf mij nieuwe inzichten. Ik weet wat ik wil, kan en nodig heb om van waarde te zijn op technisch gebied, maar ook zeker als strategisch partner om jou online te helpen groeien. Samenwerken vanuit flow, energie en verbinding; dat is Kim2organize.

Ben jij klaar om te starten? Waar wacht je op? Laten we beginnen!

Helemaal Kim

STV_5251

"What you see is what you get"

 • Prikkeling, uitdaging en avontuur & rust en balans zoeken in de natuur;
 • Een goed glas wijn bij de openhaard & een zwaar biertje op het terras;
 • Een nuchtere (Noord-)Hollandse meid & op zoek naar verbinding en spiritualiteit;
 • Rondrijden in een 15 jaar oude Landrover & dromen over een eigen Mini-Cooper;
 • Klaarstaan voor anderen & bewust tijd nemen voor Kim.
STV_5251

Meer weten?

Werd je blij bij het lezen van mijn verhaal?
Kreeg je er een lach van op je gezicht?
Voel jij dezelfde energie?

Gaaf! Laten we kennismaken.