Organize jouw online groei

Drie maanden lang, 1-op-1-begeleiding, stap voor stap, jouw online groep organiseren en realiseren

Herken je dit?

Heb jij de inhoud van je online training al klaar?

Heb jij zelfs al filmpjes opgenomen?

Zijn je werkboeken gemaakt?

Komt je online training maar niet van de grond, want zoveel keuzes en die techniek... argh frustrerend!

Kim2organize Kim Leegwater Virtual Assistant Noord-Holland

In april 2020 ben ik begonnen met de training Webassistant bij Weblish. Omdat ik zag dat er steeds meer vraag kwam naar ondersteuning bij het maken van een online leeromgeving. Ik vind dat superleuk, dat creatieve, iets neerzetten dat helemaal bij mijn klant past. Een mooi product dat voor haar werkt, waardoor zij online kan groeien.

Toen ik nog websites maakte vroeg een klant of ik de techniek klaar wilde zetten, zodat ze zelf de inhoud kon toevoegen. Op haar eigen manier, op haar eigen tempo.

Dit inspireerde mij. Daarom heb ik het DIY pakket: jouw eigen online leeromgeving gemaakt.

 

,Er zijn verschillende aanbieders waar je jouw training online kan zetten. Ik werk alleen met Learndash. Als je eenmaal ziet wat Learndash te bieden heeft, dan wil je niet meer anders! Er werken veel ondernemers met Learndash.

Inmiddels heb ik al 8 verschillende gave leeromgevingen gemaakt. Een deel vind je in mijn portfolio.

Ik help het liefst ondernemers met het maken van een online leeromgeving die nog geen online leeromgeving hebben. Dus echt van scratch af aan.

De voordelen van het DIY pakket

Je krijgt onbeperkt toegang tot de Kim2organize online academy 

Het bespaart je tijd en frustratie, want de techniek is geregeld

Weet je het even niet? Zoek het op in de online academy

Het bespaart je geld, want dit is goedkoper dan 1-op-1 begeleiding

Binnen twee weken na ons kickoff gesprek kun jij al starten met het maken en vormgeven van jouw training(en) 

Hoe zou het voor je zijn als

je niet meer gefrustreerd hoeft te zijn over de techniek?

alles eenmaal staat, geautomatiseerd is, je daar geen omkijken meer naar hebt?

jij je alleen maar bezig hoeft te houden met de inhoud van je training? En de lancering van je geweldige aanbod?

je op je eigen tempo kan werken? 

je niet afhankelijk bent van een ander, van mij?

Dan is het DIY pakket écht iets voor jou!

Wordpress website maken

Als je mij de techniek laat regelen, dan kun je zelf aan de slag met het maken en vormgeven van de trainingen. Voeg zelf lessen, video's, werkboeken en quizzen toe. Doe dat wanneer het jou uitkomt.

Wat is Learndash?

Een online leeromgeving maak je met een Learning Management System; speciale software om je e-learning mee te bouwen en in te richten. Learndash is een prettige plug-in om je online leeromgeving mee te maken. Deze is niet alleen te koppelen aan je WordPress website, maar ook aan andere plug-ins die je nodig hebt voor je online training. Bijvoorbeeld plug-ins om veilig te betalen, voor de boekhouding en om jouw online klaslokaal te beveiligen tegen ongewenst bezoek. Bovendien wordt de leeromgeving helemaal opgemaakt in je eigen huisstijl (lettertype en kleuren).

Na aankoop krijgen je deelnemers een eigen account, een compleet eigen leeromgeving. En alleen toegang tot die training die ze hebben gekocht.

Bovendien is Learndash in het Nederlands vertaald. Het is bovenal gebruiksvriendelijk en kent door de samenwerking met Beaver Builder, de pagebuilder, veel opties om het helemaal naar je smaak te maken.

De uitbreidingsmogelijkheden zijn ook eindeloos.

Wil je een online community op je eigen leeromgeving? Dat kan.

Wil je een koppeling met Moneybird of Snelstart? Dat kan.

Wil je nadat klanten een training van je hebben gekocht, dat er een automation in MailBlue/Active Campaign gaat lopen? Dat kan.

Sommige uitbreidingsmogelijkheden zijn gratis en anderen betaald.

In Learndash kun je diverse rapporten genereren. Je kunt de deelnemers volgen in hun vorderingen. Maar ook kunnen je deelnemers opdrachten uploaden, toetsen maken, vragenlijsten invullen. Jij kunt daar weer je feedback op geven.

Ook kun je persoonlijke elementen toevoegen, door zogeheten (automatische) Notifications te sturen, aan het begin of na het afronden van een training.

Een leeromgeving; het woord zegt het al. Je kunt er meerdere trainingen in kwijt. Belangrijk hierbij is dat je hostingpakket hiervoor wel toereikend is!

Ervaringen van klanten

Hoe werkt de Kim2organize online academy?

In de Kim2organize online academy staan alle instructiefilmpjes en werkbladen voor je klaar. Waarmee je zelf je online leeromgeving kunt vullen en onderhouden.

Aan de hand van deze instructiefilmpjes laat ik je zien hoe je zelf een cursus, module of les toevoegt. En nog veel meer. Hieronder vind je een overzicht van de modules.

Je hebt en houdt onbeperkt toegang tot de online academy. Zodat je als je het even niet meer weet, in de academy kunt kijken. 

24 uur per dag, 7 dagen in de week toegang

Welke modules zitten in de Kim2organize online academy?

Uitleg dashboard
3
6
4
7
WooCommerce instellingen
1
2
5

Veel gestelde vragen

Als je nu in mijn programma stapt, krijg je tot 14 maart € 150,- korting

Je betaalt dan geen € 1.997,- maar

€ 1.847,-

excl. btw.

Vanaf 14 maart 2021 is de prijs weer gewoon € 1997,-

Werkwijze

Na onze kennismaking plannen we een kickoff gesprek in. Tijdens de kickoff bespreken we een checklist die ik je van te voren toestuur. In de checklist staan de noodzakelijke dingen die jij mag regelen, voordat ik aan de slag kan. Denk aan je kleurcodes, lettertypes, maar ook het aanmaken van een subdomein, hosting gegevens, zorgen dat je hostingpakket toereikend is.

Binnen twee weken nadat alles van de checklist is geregeld, we de kickoff hebben gehad, lever ik de online leeromgeving aan je op. Er is dan 1 correctieronde, dat houdt in dat ik tijdens het opleveringsgesprek de laatste aanpassingen voor je maak waarna je zelf lekker verder kunt.

Voel jij nu aan alles, diep van binnen, een JA! Dan zijn wij waarschijnlijk een match. Ik kijk er naar uit om kennis met je te maken!