Jouw online training nu eindelijk online

Met het Kimpact Traject kun jij in 4 maanden tijd onder mijn begeleiding, stap voor stap, jouw training nu echt online zetten én verkopen.

Wil je wel een online training, maar

weet je niet waar te beginnen?

heb je geen tijd?

vraag jij je af wie er op jou zit te wachten?

vind je verkopen opdringerig en eng?

lijkt/vind je online werken afstandelijk?

vraag jij je af of klanten je training willen kopen?

zie je op tegen al dat technische geneuzel?

Houden deze overtuigingen jou tegen?

Komt je online training daardoor niet van de grond?

Wordpress website voor vrouwelijke ondernemers

In oktober 2020 leerde ik mijn klant Rianne kennen. Zij wilde haar live training gaan omzetten in een online training. Doordat zij nog druk was met het editen van trouwfilms, het maken van kerst- en jaarfilms stelde ze het maken van de online training aldoor uit. Totdat we de koe bij de horens vatten en ze binnen 6 weken haar training had gemaakt, verkocht en online gezet.

Dit inspireerde mij. Mede door mijn coachingstraject, waar ik toen middenin zat, werd het idee van het Kimpact Traject geboren. Elke keer als Rianne en ik elkaar spraken, ging het over veel meer dan alleen het bouwen van haar online leeromgeving. En gingen we na onze sessie beiden met hernieuwde energie weer verder.

We hadden het over de prijs die ze kon vragen.

We brachten structuur aan in de opbouw van haar training, zodat ze gemakkelijker met de inhoud aan de slag kon.

Ik motiveerde haar ook om alvast te gaan verkopen, terwijl de training nog niet af was. Dit resulteerde de eerste avond al gelijk in 3 aanmeldingen. In totaal had ze 19 aanmeldingen toen de training live ging.

De techniek had ik haar helemaal uit handen genomen.

Ze had mij als stok achter de deur en zij kon zich volledig richten op de inhoud.

Dit is wat ik nu in het Kimpact Traject heb laten samenkomen.

Herken je dit?

Als coach werk je al jaren offline, 1-op-1 met jouw klanten, in je eigen praktijk. Je agenda zit vol met klanten. Eindelijk mag je weer, want Corona gooide nogal wat roet in het eten. Een volle agenda betekent een vol hoofd. Je wilt wel AAN je bedrijf werken, maar daar is bijna nooit tijd en ruimte voor.

Je ziet online wel allerlei kansen. Je twijfelt. Want je hebt geen idee waar te beginnen. Je hebt geen technische kennis, waardoor je het steeds maar uitstelt. En daarmee jezelf continue in diezelfde rat-race houdt.

Je wilt wel, ziet mogelijkheden en toch ben je nog niet online aan het ondernemen.

Online leeromgeving laten maken Noord-Holland

Hoe zou het voor je zijn als

je je geen zorgen hoeft te maken over de techniek?

je weet waar je moet beginnen?

jouw eigen online leeromgeving hebt?

je een stok achter de deur hebt, jouw eigen sparringpartner?

je weet hoe je jouw training kunt en gaat verkopen?

jouw training nu eindelijk online komt te staan?

Dan is het Kimpact traject écht iets voor jou!

Online leeromgeving laten maken Noord-Holland

Wat levert het Kimpact Traject jou op?

Jouw training komt nu echt online te staan en ga je verkopen.

Je eigen online leeromgeving in Learndash, met daarin jouw eerste training

Een ingerichte salesfunnel in MailBlue en advies over je salespage op je website en social media kanalen

Meer efficiëntie want alles is geautomatiseerd en gaat vóór je werken

Een schaalbaar bedrijf, waardoor je bedrijf verder groeit en jij nog meer impact kunt maken

Je krijgt onbeperkt toegang tot de Kim2organize online academy

Ook na deze 4 maanden krijg je technisch support (tegen mijn uurtarief of neem een onderhoudspakket af).

Wat krijg je allemaal tijdens het Kimpact Traject naast al mijn kennis en ervaring?

elke twee weken een 1:1-sessie

een volle maan creatie sessie op locatie: een dag lang gaan we de vorm en opmaak neerzetten van jouw online training en gebruiken daarbij de energie van de volle maan.

je hebt geen omkijken naar de techniek, dat staat allemaal voor je klaar

4 maanden lang ben ik jouw sparringpartner, die met je mee en vooruit denkt. Mijn ziel en zaligheid zal ik in dit traject stoppen. Want je krijgt mij niet alleen als professional maar ook als mens.

Ik neem je niet meer alles uit handen, laat je zelf ook dingen doen, waardoor je ook feeling krijgt met de systemen. Als het eenmaal staat is het fijn als je het zelf kunt onderhouden en niet voor elk wissewasje mijn hulp hoeft in te schakelen.

Wat is Learndash?

Een online leeromgeving maak je met een Learning Management System; speciale software om je e-learning mee te bouwen en in te richten. Learndash is een prettige plug-in om je online leeromgeving mee te maken. Deze is niet alleen te koppelen aan je WordPress website, maar ook aan andere plug-ins die je nodig hebt voor je online training. Bijvoorbeeld plug-ins om veilig te betalen, voor de boekhouding en om jouw online klaslokaal te beveiligen tegen ongewenst bezoek. Bovendien wordt de leeromgeving helemaal opgemaakt in je eigen huisstijl (lettertype en kleuren).

Na aankoop krijgen je deelnemers een eigen account, een compleet eigen leeromgeving. En alleen toegang tot die training die ze hebben gekocht.

Bovendien is Learndash in het Nederlands vertaald. Het is bovenal gebruiksvriendelijk en kent door de samenwerking met Beaver Builder, de pagebuilder, veel opties om het helemaal naar je smaak te maken.

De uitbreidingsmogelijkheden zijn ook eindeloos.

Wil je een online community op je eigen leeromgeving? Dat kan.

Wil je een koppeling met Moneybird of Snelstart? Dat kan.

Wil je nadat klanten een training van je hebben gekocht, dat er een automation in MailBlue/Active Campaign gaat lopen? Dat kan.

Sommige uitbreidingsmogelijkheden zijn gratis en anderen betaald.

In Learndash kun je diverse rapporten genereren. Je kunt de deelnemers volgen in hun vorderingen. Maar ook kunnen je deelnemers opdrachten uploaden, toetsen maken, vragenlijsten invullen. Jij kunt daar weer je feedback op geven.

Ook kun je persoonlijke elementen toevoegen, door zogeheten (automatische) Notifications te sturen, aan het begin of na het afronden van een training.

Een leeromgeving; het woord zegt het al. Je kunt er meerdere trainingen in kwijt. Belangrijk hierbij is dat je hostingpakket hiervoor wel toereikend is!

Ervaringen van klanten

Welke thema's gaan we behandelen?

Doel & deadline: dit is nodig om jouw training in 4 maanden tijd online te krijgen en te verkopen.

Mindset: we maken korte metten met de stemmetjes (je ego) die jou klein houden. 

Inhoud: zit er zoveel kennis in je hoofd en komt het er maar niet uit? Ik zorg ervoor dat het uit je hoofd komt en er straks een training staat!

Lanceren: hoe krijg je jouw training verkocht? Je kunt alvast lanceren voordat je klaar bent. Spannend, ja, maar ook jij kan dit, want je verkoopt vanuit je hart, vanuit je zuivere intenties. Want jij wilt jouw klanten helpen. Ook als je hier nog niet aan toe bent, ook goed. We kijken naar wat voor jou werkt. Ik heb klanten bij wie het verkopen ook lukt als ze eerste de training hebben gemaakt en dan gaan verkopen.

Sales: een ingerichte salesfunnel in MailBlue, je krijgt uitleg over MailBlue en de funnel. Hiermee ga je je bereik vergroten. We denken samen na over een weggever die bij jou past. En je krijg tips en tricks voor jouw salespagina op je website en je socials.

En dit alles doen we op een manier die bij jou past. Vanuit jouw eigen intuïtie en kracht!

Extra's

Kim2organize online academy: onbeperkt toegang tot instructiefilmpjes die je helpen stap voor stap je online training in je online leeromgeving te zetten.

Wat kost het?

1.997,- euro

excl. btw.

Het bedrag betaal je in een keer vooraf.
Wil je in termijnen betalen dan kan dat.
In drie termijnen van € 685,- excl. btw.

Wat zit niet in het Kimpact Traject?

Als je de content van jouw video's wilt beschermen, dan adviseer ik je een Vimeo account aan te maken.

Om je salesfunnel te kunnen maken, heb je een account bij MailBlue nodig.

Het eerste jaar zitten de licentiekosten inbegrepen in de prijs. Na een jaar betaal je hiervoor € 99,- excl btw.

Het abonnement voor je hosting regel je zelf en prijs verschilt per hosting. Ik heb hele goede ervaringen met Vimexx. Overstappen loont de moeite.

Na het Kimpact traject ben ik er ook voor je als het gaat om technisch support. Mocht onverhoopt je online leeromgeving eruit liggen, na een update bijvoorbeeld, dan kan ik je tegen mijn uurtarief hiermee helpen.

Werkwijze

Deelname aan het Kimpact Traject gebeurt op basis van klik. Daarom plan ik eerst een klikgesprek met je in. Ben je al gelijk enthousiast, dan kun je het klikgesprek via onderstaande knop gelijk inplannen.

Als we allebei een JA voelen, dan plannen we een kickoff gesprek in. Tijdens de kickoff bespreken we een checklist die ik je van te voren toestuur. In de checklist staan de noodzakelijke dingen die jij mag regelen, voordat ik aan de slag kan. Denk aan je kleurcodes, lettertypes, maar ook het aanmaken van een subdomein, hosting gegevens, zorgen dat je hostingpakket toereikend is.

Tijdens de kickoff hoor je ook de verdere planning van het traject.

Voel jij nu aan alles, diep van binnen, een JA! Dan zijn wij waarschijnlijk een match. Ik kijk er naar uit om kennis met je te maken!