Kim2organize groeit in coronatijd

Maart 2020. We zitten in lockdown. Kinderen die niet meer naar school gaan. Ik die net mijn bedrijf aan het opbouwen ben. Tijdens avonden en weekenden maak ik mijn training bij VA school af. Waar ik op dat moment het meest blij van word, is het organiseren van events. Maar ja. Coronatijd… en de rest is geschiedenis. Alhoewel… Kim2organize groeit enorm in diezelfde coronatijd. Lees hieronder hoe me dat verging.

Training Webassistant

Ondertussen stond de training tot Webassistant hoog op mijn wensenlijstje. Terwijl mijn vader geveld door corona in het ziekenhuis doorbracht, had ik heel fijn contact met Manuela van Weblish. We maakten mooie afspraken en ik ging ervoor. Een week na het afronden van de training bij VA school, zat ik aan mijn eerste WordPress training met Samir. Ik zat niet in Utrecht. Nee ik zat thuis achter mijn laptop. Helemaal online.

Al twee opdrachtgevers voor ik aan de training begon

Voordat ik begon aan mijn trainingen over “online leeromgevingen maken” had ik al twee opdrachtgevers uit mijn eigen netwerk en via een Facebook oproep. De training moest nog beginnen! Wow, dit is tof. En ik genoot van de lessen online. Het creatief bezig zijn. Mijn hersenen waren superblij, dat ze weer gekraakt werden. Wat heerlijk!

Groei door online zichtbaarheid

Daarbij ben ik volop bezig geweest met mijn online zichtbaarheid. Soms ben ik heel erg en soms helemaal niet actief. Maar op het moment dat ik dus actief ben op Instagram, komen er nieuwe onderneemsters op mijn pad. Het gaat ook via via. Zo ook onderneemsters die mij gaan volgen en ik een welkomstberichtje stuur en met wie ik oprecht, geïnteresseerd contact onderhoud. Maar bovenal ben en blijf ik mezelf en daardoor komen bij mij de juiste mensen op mijn pad.

Certificaat!

Volgende week mijn laatste training. Door drukte stond het even on hold; ook dat was mogelijk. Wat zal het certificaat mooi staan in mijn kantoor. Met trots mag ik mij dan Webassistant noemen!

Stilteweekend

17 september 2021 |
De Reiger: vertrouw op je intuitie en doe het rustig aan

Vrijdag 10 september 2021. Annemieke appt dat ze later is.…

Lees verder

Ik wil zo graag even helemaal alleen zijn

3 februari 2021 |
Even helemaal alleen zijn

Twee weken geleden was ik er even helemaal klaar mee.…

Lees verder

Ik heb een besluit genomen

20 januari 2021 |
Online leeromgeving laten maken Noord-Holland

Afgelopen week had ik weer een fijne coachcall met mijn…

Lees verder

Kim2organize groeit in coronatijd

14 oktober 2020 |
Kim2organize groeit in coronatijd

Maart 2020. We zitten in lockdown. Kinderen die niet meer…

Lees verder

Kim Leegwater

technisch sparringpartner & coach met hart voor jou en jouw bedrijf

Ik geloof in online groei vanuit
flow en energie

Kim2organize VA met hart voor jou en je bedrijf

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.